Transpolis, office space for rent

Een aansprekend pand voor ambitieuze bedrijven

Kantoorruimte huren

office_50x50

In kantorencomplex Transpolis zitten grote, middelgrote en kleine huurders. Dit komt omdat Transpolis elk bedrijf een persoonlijke en bijzondere werkomgeving kan aanbieden. Zo heeft Transpolis een auditorium met video- en computerprojectie en geluidsversterking, maar ook een huismeester die de kleine klusjes op zich neemt. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van een gratis fiets, zodat een afspraak in de buurt altijd makkelijk en snel bereikbaar is.

Elke huurvorm is bespreekbaar, ook bij weinig vierkante meters. Kies voor een eigen kantoorruimte of voor volledig operationele flexwerkplekken zonder kantoorruimte, waar u werkelijk niets te kort komt in gebruiksgemak. Meer keuze? Ga voor The Box Office; een operationele flexwerkplek waar u wél beschikt over een fysiek kantoor. Dit kantoorgebouw huisvest elk bedrijf, is van alle gemakken voorzien en is te gebruiken op ad-hoc en abonnementsbasis.

Business & conference centre

business_50x50Kantorencomplex Transpolis beschikt over volop mogelijkheden om te vergaderen of om een conferentie te organiseren. U kunt kiezen uit maar liefst acht grote en kleinere vergaderruimten. Daarnaast beschikt gebouw Transpolis over een auditorium. Elke vergaderruimte beschikt over audiovisuele apparatuur, beamer, microfoon, geluidinstallatie, etc. Wilt u uw gasten trakteren op een drankje en/of een hapje, wij regelen het voor u!

Food & Beverage

Horeca_50x50In kantoorgebouw Transpolis hebben wij een zeer moderne, multifunctionele ruimte die veelzijdig inzetbaar is. Naast een lunchroom, met 175 zitplaatsen, treft u hier tevens een restaurant met 40 zitplaatsen aan met een schitterend in de zon gelegen terras. Puur Hoofddorp is hierdoor uitermate geschikt voor een snelle lunch, take-away of een ongedwongen afspraak onder het genot van een hapje en een drankje. De moderne vergaderzalen hebben een capaciteit van 4 tot 150 personen. Daarnaast kunt u de ruime lunchroom met open keuken reserveren voor (afscheids)borrels, recepties of personeelsfeesten.

Contactgegevens restaurant brasserie Puur

Jacob Laan, cateringmanager Brasserie PUUR
+31(0)23 568 51 25
nl1271@compass-group.nl

Fit20

fitness_50x50Om ervoor te zorgen dat onze gebruikers fit blijven is er een Fit20 in het gebouw gevestigd. Met het fit20-programma train je intensief 20 minuten per week. Altijd op afspraak en altijd onder begeleiding, douchen is niet nodig. Fit20 geeft snel resultaat en is gemakkelijk vol te houden. U vindt Fit20 op de begane grond achter het auditorium.

Fit20 Hoofddorp is in de deskundige handen van ex-profvoetballer Delano Hill en sportprofessional David Lenahan. Beiden hebben al een fit20 studio in resp. Rotterdam en op de Amsterdamse Zuidas. Hun trainingservaring is dus uitermate gedegen en professioneel.

Quote Delano Hill:
“Wij zijn beide zo overtuigd van het fit20 concept dat we graag nog een fit20 studio wilden. De prachtige locatie in Hoofddorp is de perfecte plaats om dat te doen.”

Woon of werk je in Hoofddorp, of werk je in de buurt van Schiphol, bel dan (023) 230 21 39 of mail naar hoofddorp@fit20.nl en plan een gratis kennismakingstraining!

Other services

Bemande receptie
De bemande receptie biedt verschillende mogelijkheden aan, om middels deze service de huurder van alle gemakken te kunnen voorzien. De servicemogelijkheden zijn:

  • Telefoonservice
  • Postverwerking
  • Ontvangen klanten en leveranciers

Fiets
Transpolis biedt de mogelijkheid om een fiets te lenen voor bijvoorbeeld een boodschap om de hoek of voor een afspraak in de buurt.

Parkeren
Kantoorgebouw Transpolis heeft een eigen parkeergelegenheid met plaats voor 425 auto’s. De parkeergelegenheden bestaan uit een overdekte parkeergarage en een parkeerterrein.

Shuttle service
Kantoorgebouw Transpolis heeft een eigen shuttle bus die van en naar het station Hoofddorp rijdt, wat het zakelijk openbaar vervoer nog aantrekkelijker maakt.

  • Vertrektijden shuttle service:

07.50
08.05
08.25
08.35
08.45
09.00
09.15

16.45
16.55
17.05
17.15
17.25
17.35
17.45

Full service kantoorruimte

Contact Info

Polarisavenue 1 - 101, 2132 JH Hoofddorp Phone: 023 - 568 5012
Download de brochure

Enkele impressies

bekijk alle foto’s